Копирайтър Атанас Янев - портфолио

Актуализирано: Апр 30


 • ПРОФЕСИОНАЛНА БИОГРАФИЯ КАТО КОПИРАЙТЪР


От месец март 2018 година до месец октомври 2019 година съм работил като копирайтър за Optimystica – агенция за SEO оптимизация и маркетинг. Задачата ми беше да пиша оригинални тематични авторски текстове с точно определени технически характеристики при спазване изискванията на съответния клиент. Крайната цел: интересно, оптимизирано и стойностно съдържание, което да изведе съответния бранд на първо място в Google. Имам реализирани проекти и извън ангажиментите ми към Optimystica. Повечето от тях са freelance, като поддържам активни отношения с други дигитални и рекламни агенции, бизнес партньори, различни институции, организации и компании, частни лица. От август 2019 година до април 2020 година бях author/copywriter в MaistorPlusпървата и водеща онлайн медия в сектора на интериорните и строителните решения, както и ремонтните дейности в България. • РАЗНОРОДНО СЪДЪРЖАНИЕ С ЕДНАКВО ДОБРО КАЧЕСТВО


С идеята да изведа Вашия бранд на първо място в Google създавам :


 • Статии с различна дължина и конкретен % насищане в различни модификации на определена ключова дума/ключови думи (т.нар. SEO задания)

 • Всякакви материали с цел реклама и маркетинг в интернет пространството, включително специфични постове в социалните мрежи, които се публикуват регулярно

 • Текстове, специално адаптирани за блог

 • Продуктови характеристики и описания на услуги, независимо от тяхното естество


Моето мото е: "Разнородно съдържание с еднакво добро качество". • ЦЕНИ НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ОТ МЕН КОПИРАЙТЪРСКИ УСЛУГИ


Бих могъл да назова конкретни цифри, но няма да го направя. Не защото не знам цената на собствения си труд, а защото тази цена няма как да бъде константна в съвременната динамична, конкурентна и постоянно променяща се пазарна обстановка.


Цената на една копирайтърска услуга зависи от фактори като:


 • съдържанието, което искате да получите (описание на продукт, статия за блог или нещо друго)

 • неговата дължина

 • времето, в което то трябва да стане факт

 • конкретните цели, които преследва

 • информацията, предоставена ми за изпълнението на задачата (ако има такава)

 • специфичните и допълнителни предпочитания и изисквания на клиента • ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНО МЕН


Защото:


Аз съм честен и коректен с клиентите си, а не им създавам грешни впечатления и очаквания, за да имам повече заетост. Поемам конкретни ангажименти и давам определени срокове за тяхното изпълнение, само ако съм на 100% сигурен, че ще се справя, при това – по най-ефикасния начин.


Изготвям максимално добро, ефективно, интересно и оптимизирано авторско съдържание за всеки един отделен клиент, в зависимост от неговите специфични предпочитания и информацията, с която разполагам или мога да намеря. Проявявам индивидуално отношение към различните задачи и не правя компромиси с качеството, за да трупам количество.


Работя доста скоростно, но в никакъв случай за сметка на стойността и уникалността на текстовете. Опитвам се да намирам баланса между добре свършената работа и бързо свършената работа, защото, от една страна, клиентът иска позитивни резултати, а от друга – не разполага с цяла вечност, за да ги получи.


Търпя критика и приемам забележки – не защото вярвам, че клиентът винаги има право, а защото съм сигурен, че невинаги аз имам право. От мен можете да очаквате, при необходимост, да редактирам и усъвършенствам вече написаното, за да могат и двете страни да останат напълно удовлетворени. • ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ


Благодаря Ви за времето, което отделихте, за да се запознаете с моето портфолио!


Можете да се свържете с мен като ми пишете на atanas.d.yanev@gmail.com, обадите се на 0886305799, използвате за връзка контактната форма, намираща се най-отдолу на сайта или някой от профилите ми в социалните мрежи.


До скоро!

0 преглеждания